Indoor slackline lessen Amsterdam

Sinds 2013 worden er indoor slackline lessen in het Universitair Sport Centrum (USC) in Amsterdam Oost verzorgd. Op iedere maandag avond is de gymzaal van 19.15 tot 21.00 gereserveerd voor slackliners. Jonas Konijnenberg startte deze lessen ooit, maar inmiddels worden ze verzorgd door Ranes Rioza, Pieter Vis en Daan Nieuwenhuis.

Beginners slackline

Met behulp van de Slacktivity indoor slackline palen zijn er ideale beginners slacklines in de gymzaal. Dit is een ideale plek om te beginnen met slacklinen. Ook omdat er een leraar en meerdere andere slackliners zijn waarvan jij kunt leren. Dit is tevens ook de wekelijkse jam in Amsterdam! Dus als je de lokale community wilt leren kennen is dit een ideale plek om heen te gaan!


Trickline

Dit is een van de weinige plekken in Nederland waar je op een goede lengte kunt trichinen boven dikke matten. Daarmee is het een stuk minder eng dan boven een hardere ondergrond. 

Rodeoline

Er zijn verschillende rodeolines mogelijk in de gymzaal van het USC. Er is een grote rodeo over de breedte van de zaal mogelijk en een kleinere rodeo in de hoek. Vooral de kleine rodeoline is goed voor beginners!

Korting voor leden van SlackNED

Voor leden van SlackNED is er een speciale korting op de slackline lessen in het USC. Als je regelmatig naar de lessen gaat is het een goed idee om lid te worden. Niet alleen voor je eigen portemonnee, maar ook om coole slackline activiteiten in Nederland te supporten. Met jouw lidmaatschap fee worden namelijk nieuwe initiatieven opgezet 🙂