Slackline tutorials

Leren slacklinen gaat makkelijk aan de hand van tutorials!

Iedereen kan zelf leren slacklinen. Door veel te oefenen en te leren van online slackline video’s (veel op Youtube) kun je een pro slackliner worden. Veel slackliners leren zo namelijk. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je vaak oefent en zo veel mogelijk je slackline ophangt in het park. Om te weten hoe je dat doet en wat je dan kunt oefenen is het handig om jezelf in te lezen en video’s te kijken. Ik, Jonas Konijnenberg, heb de belangrijkste instructievideo’s op een rij voor je gezet. Daarnaast heb ik mijn eigen idee├źn over leren slacklinen erbij geschreven, zodat je direct aan de gang kunt! Er zijn tutorials voor beginners slackline, longline, highline, rodeo, Trickline en Freestyle Highline.

Beginner slackline tutorials

Ben je beginner? Wil je weten hoe je een slackline op kunt zetten? Wil je je eerste tricks doen op een slackline? Check dan deze pagina!

Longline tutorials

Jouw slackline wordt steeds langer en daarmee steeds moeilijker. Benieuwd naar nieuwe uitdagingen? Check dan deze pagina!

Highline tutorials

Op de grond heb je de slackline in bedwang, maar nu wil je je gedachtes in bedwang houden op de highline. Lees meer over highlinen!

Rodeo slackline

Een hele losse slackline, hoge ankerpunten en keihard schommelen (aka surfen)! Dit is tof en hier leer je meer over rodeo slacklines!

Trickline tutorials

Kei strakke slacklines met dubbele ratels en harde bounces. Een soort trampoline van 4 cm breed. Flips, tricks en kicks, trickline tips vind je hier!

Freestyle-Highline tutorials

Highlinen voor gevorderden.. het nieuwe tricklinen maar dan hoog in de lucht. Hier worden zelfs wedstrijden in georganiseerd!

Kun je jouw leervraag niet vinden? Ik help je graag! Stuur mij een berichtje via het contactformulier.

Showreel

Leer zelf slacklinen met deze tutorials