Slackline workshop op evenementen

Slacklinen is een leuke activiteit voor op evenementen en festivals. De slackline is toegankelijk voor alle leeftijden, mits deze laag (op kniehoogte) opgezet wordt.

Op eerdere festivals waar slacklines opgezet zijn, werden deze non-stop gebruikt! Het is een leuke toevoeging om publiek sportief bezig te laten zijn. Je raakt niet buiten adem van slacklinen, maar het daagt je wel ontzettend fysiek uit. Omdat je best snel merkt dat je vooruitgaat, is het leuk om steeds terug te komen en tussen het dansen door even te slacklinen.

Slackline workshops tussen bomen

Normaal gesproken worden slacklines tussen bomen opgezet. Ideaal is een locatie met zachte ondergrond en meerdere bomen met 3-10 meter afstand van elkaar. Des te meer bomen, des te meer slacklines opgehangen kunnen worden.

slackline bevestigd op een festival met grondharingen (dus zonder bomen)

Slackline workshops zonder bomen

Het ontbreken van bomen hoeft geen dealbreaker te zijn. Met grote grondharingen en statieven kan overal op een zachte ondergrond slacklines opgezet worden. De haringen zijn 1m lang, daarom is het belangrijk dat er geen bekabeling of riolering dicht onder het oppervlak zit.

Workshop aanvragen

Om meer te horen over de mogelijkheden, vul onderstaand contactformulier in.