Slackline workshop op locatie aanvragen

Slackline workshop door Jonas Konijnenberg

Workshop op locatie

Wil je graag een professional inhuren om een slackline workshop op locatie te verzorgen? Ik, Jonas Konijnenberg, kom graag naar jou/jullie toe om te helpen. Ik heb ruim 13 jaar ervaring in het verzorgen van slackline workshop en ben daarmee één van de meest ervaren slackline docenten ter wereld! Mocht ik niet beschikbaar zijn, dan is het mogelijk dat een andere slackliner naar jou/jullie toe komt. Wat voor mogelijkheden zijn er? 

 • Privé les slacklinen (beginners of gevorderden)
 • Slacklinen als bedrijfsuitje
 • Opleiding en scholing voor gymleraren en sportprofessionals
 • Als activiteit op een (sport) evenement
 • Workshop slacklinen op een basisschool of een middelbare school 
 • Buurtsportactiviteit met slacklinen
 • Demonstratie/show slacklinen
 • Andere mogelijkheden op verzoek

Om in contact te komen, vul het contactformulier in. Onder het contactformulier neem ik kort de verschillende mogelijkheden door. Misschien heb jij een unieke of specifieke aanvraag, deze mag je uiteraard ook delen. Vrijwel alles is mogelijk! 

Slackline workshop aanvraag formulier

Slacklinende dame tijdens workshops slacklinen op een festival

Prive les slacklinen

Als jij graag persoonlijke begeleiding hebt bij je eerste of ‘de volgende’ stappen op een slackline, dan is het aanvragen van een privé les slacklinen wellicht iets voor jou. Een slackliner komt naar jouw slackline plek en begeleidt je met jouw leerproces. Dit kan voor ultieme beginners, maar ook voor slackliners die voor het eerst willen long- of highlinen.

Slacklinen als bedrijfsuitje

Veel bedrijven organiseren een jaarlijks feestje om samen te komen. Slacklinen kan een leuke toevoeging zijn bij het bedrijfsfeest. Slacklinen is speels, vrij en zonder winstelement maar met uitdaging. Samen beoefen je de sport in een ontspannen sfeer. Je bent met 3 tot 5 mensen op één slackline aan het oefenen, samen help je elkaar naar een succeservaring. De slackline leraar geeft structuur aan de les en oefeningen en komt ook met leuke samenwerkingsvormen als inleiding. 

Het past in verschillende organisatievormen va neen bedrijfsuitje; als één van de activiteiten of als hoofdactiviteit met bijvoorbeeld een picknick in het park. 

Wij komen je graag helpen, neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Scholing slacklinen voor gymleraren door Jonas Konijnenberg
Scholing slacklinen in het onderwijs en de gymzaal door Jonas Konijnenberg

Opleiding en schooling slacklinen voor gymleraren en/of sportprofessionals 

Slacklinen is een moderne sport waarvoor bijscholing bijna noodzakelijk is. Naast de nieuwe vorm van balanceren en de bijbehorende methodiek, vraagt slacklinen ook nieuwe inzichten in het opzetten van het materiaal. Bij geen ander sportattribuut in de gymzaal spelen dergelijke krachten. Maar slacklinen is natuurlijk voor een prachtige manier om balanceren uitdagend te maken!

Ik, Jonas Konijnenberg, heb meer dan een decennia ervaring met het lesgeven in slacklinen. In deze jaren heb ik veel geleerd over welke lesgeefstijlen werken en in wat voor organisatievormen ik slacklinen kan toepassen. Graag neem ik je mee in mijn ervaring. Een scholing voor gymleraren bestaat uit:

 • Introductie van de sport en de huidige slackline cultuur
 • Uitleg van de basis slackline materialen
 • Hoe kun je een slackline in een gymzaal opzetten? 
 • Aan de hand van de methodische lijn oefenen docenten eigen vaardigheid
 • Tijdens de methodiek geef ik didactische keuzes aan 
 • In wat voor organisatievormen kun je slacklinen integreren?

Je kunt een scholing aanvragen met jouw gymsectie, stichting of vakbond. Ik kom graag mijn slackline kennis met jullie delen. Ik heb veel ervaring in het geven van scholingen. Zo heb ik eerder op KVLO dagen mijn kennis gedeeld en sta ik in mei 2023 op de studiedag “Alles in Beweging”, georganiseerd door o.a. Wim van Gelder en Bastiaan Goedhart. Zelf ben ik in 2014 afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam en heb ik ervaring als gymleraar in het VO, PO en MBO.

Als activiteit op een (sport) evenement

Slacklinen is een leuke activiteit op (sportieve) evenementen. Zowel als op festivals of buurtfeesten kan een slackline bijdragen aan een leuke, ontspannen sfeer. De slacklines zijn constant beschikbaar en juist daarom een leuke activiteit. Je zult merken dat bezoekers continu een beetje proberen en later nogmaals terugkomen om het nog eens te doen. Op festivals waar ik in 2022 stond, waren de slacklines continu in gebruik en een groot succes. Meer informatie over slacklines op evenementen vind je op de speciale pagina hiervoor

Demonstratie / show slacklinen

De beste slackliners van Nederland zijn inmiddels zo goed, dat ze je verbazen met wat voor vette tricks ze op de slackline kunnen. Zowel tricklinen als highlinen is een tof idee voor een show. Ik ben in contact met de beste slackliners van Nederland en kan de juiste atleten inzetten voor de juiste show. In het verleden deed ik (samen met Dreamwalkers) shows tussen de hoogste gebouwen van Rotterdam. Een highline spreekt tot de verbeelding; hoog in de lucht over dat super dunne touwtje daar loopt iemand!